Stiinta & Tehnologie

#microsoft #windows mobile 7 #zune hd

Telefonul Zune HD ar putea rula Windows Mobile 7

Odata cu inceputul unui nou an au rasarit din nou zvonurile despre un posibil telefon mobil Zune al celor de la Microsoft.

De data aceasta se speculeaza ca telefonul mobil ar rula sistemul de operare windows mobile 7 si se va lansa in luna februarie.

Noi dezvaluiri

Noile zvonuri vin de la publicatia All Things Digital care o citeaza pe Katherine Egbert, analist de tehnologie in cadrul companiei Jefferies. Aceasta a declarat de curand ca un telefon mobil "in genul" player-ului muzical Zune HD va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2010 in luna februarie sau la evenimentul CTIA 2010 din martie.

Asa cum s-a intamplat si in 2009, presa de specialitate a inceput sa anunte posibilele specificatii tehnice ale telefonului mobil. Pe langa sistemul de operare Windows Mobile 7, telefonul va avea ecran tactil OLED asemenea lui Zune HD, un serviciu de cumparat muzica si o camera foto de 5 MP care poate face filmari video in format HD.

Sistemul de operare

Informatiile nu se opresc la specificatiile tehnice ale telefonului mobil, ci continua sa se extinda catre sistmul de operare gandit de cei de la Microsoft. Se pare ca Windows Mobile 7 va fi disponibil pentru doua versiuni de dispozitive: Windows Phone Seven Business Edition si Windows Phone Seven Media Edition, iar terminalul Zune se va incadra in categoria a doua.

Totusi, aceste detalii raman simple zvonuri pana cand reprezentantii Microsoft nu le confirma. Sperantele raman, chiar daca CEO-ul Steve Ballmer a declarat in repetate randuri ca Microsoft nu va lansa un telefon mobil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea