Stiinta & Tehnologie

Telefonul “Open Source Linux” vs iPhone

Noul
FIC Neo 1973 va fi pus in vanzare la pretul de 350 USD pe data de 11 martie 2007, un numar mare de dispozitive fiind deja livrat catre developatori importanti Open Source.
Dispozitivul contine un dispozitiv GPS si nu dispune de taste, foloseste ca modalitate de incarcare USB-ul si ofera conexiune GSM/GPRS. Primul model nu va fi dotat din pacate cu sistem WiFi sau Bluetooth, dar este bazat pe procesorul de aplicatii "Samsung S3C2410 SoC" cu nucleul ARM9. Telefonul dispune de o capacitate de stocare de 128MB plus 64MB flash si 64MB MicroSD cu posibilitate de upload pana la 2 GB. Ecranul este de tip touchscreen , VGA, avand dimensiunea de 2,8 inch. Se pare ca cei de la Apple vor avea ceva batai de cap cu acest nou gadget . Puteti observa in continuare diferentele dintre Apple iPhone si Neo 1973.
  •   2007-02-25
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii