Stiinta & Tehnologie

#ces 2009 #ecran tactil #telefo mobil #wave #iriver

Telefonul mobil iRiver lansat la CES

In cadrul editiei din 2009 a show-ului de electronice CES 2009 care se desfasoara in Las Vegas, compania iRiver a dezvaluit cinci produse noi.

Unul dintre ele este si primul telefon mobil al companiei, care pana acum era doar un zvon.

Face valuri

Denumit "Wave" (val), primul terminal al companiei coreene, arata bine si este si destept. Specificatiile tehnice oficiale nu difera foarte mult de cele care aparusera pe internet in zilele cand Wave era un simplu zvon.

Telefon mobil iRiver are ecran tactil LCD de 3 inch si are rezolutie QVGA, adica 320 x 240 pixeli. Din pacate numarul de culori ale ecranului nu a fost mentionat. Terminalul suporta trimitea de mesaje, are capabilitati de VoIP (voice over IP) si asa cum era de asteptat are player muzical incorporat.

Mai stie si altceva

Conectivitatea telefonului se bazeaza pe Wi-fi, iar in cazul in care utilizatorul nu are o retea wireless in zona, iRiver Wave dispune si de un serviciu de redirectionare. Pe langa toate acestea telefonul are si SRS WOW HD, setari 7 Preset EQ, memorie interna de 4 GB, conectivitate USB versiunea 2.0 si Flash Lite 2.0.2, radio FM si broswer web.

Cei de la iRiver spun ca pachetul telefonul va contine un se de casti audio , cablu USB, un stylus, baterie, adaptor, ghid de utiliare, cardul de garantie si CD-ul pentru aplicatii. Din pacate pretul pentru iRiver Wave nu a fost anuntat. Nu se stie nici data exacta a lansarii lui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea