Stiinta & Tehnologie

#windows xp #xpphone #telefon mobil #internet tablet

Telefonul ITG xpPhone ruleaza Windows XP

Desi se aseamana mai mult cu un dispozitiv mobil conectabil la Internet (Internet tablet), noul ITG xpPhone este un telefon mobil.

Inovatia vine in faptul ca noul terminal este capabil sa ruleze sistemul de operare Microsoft Windows XP.

Specificatii tehnice

Telefonul ITG xpPhone este un slider care vine echipat cu un ecran sensibil la atingere de 4,8 inch, are tastatura fizica QWERTY completa, plus D-Pad si numpad comeplet.

Terminalul dispune de un procesor AMD Super Mobile, 512 MB sau 1GB RAM si posibilitatea de upgrade a spatiului de stocare intre 8 si 64 GB SSD sau de la 30 la 120 GB HDD. Din pacate, telefonul are o camera foto foarte modesta de doar 1,3 MP. Totusi, dispozitivul vine cu o serie de porturi, VGA, USB, earphone, microfon, conector dock si slot SIM.

La capitolul conectivitate, xpPhone se prezinta foarte bine, acesta dispunand de Wi-Fi, modem 3G cu HSDPA/HSUPA, Bluetooth, GPS si WiMax optional.

Alte detalii

Terminalul masoara 158 x 75 x 16 mm, un model compact pentru arsenalul de specificatii pe care le poseda. Modelul vine cu un acumulator care rezista pana la cinci ore de convorbiri si pana la cinci zile in modul stand-by.

ITG xpPhone este disponibil in trei variante de culori, alb, rosu si negru. Din pacate, reprezentantii companiei producatoare nu au dat publicitatii data lansarii pe piata a modelului si pretul la care va putea fi achizitionat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea