Stiinta & Tehnologie

#windows 7 #windows xp #itg xpphone

Telefonul ITG xpPhone cu Windows XP ajunge in magazine

Dupa multe luni de asteptare, telefonul mobil care ruleaza sistemul de operare Windows XP se lanseaza oficial in magazine.

Recent modelul a primit o noua interfata de utilizator , iar producatorul tocmai a anuntat o serie de imbunatatiri destinate modelului.

Specificatii tehnice


ITG
va putea fi achizitionat in doua variante, cea cu Windows XP sau cea cu Windows 7. Modelele vor fi echipate cu un ecran sensibil la atingere de 4,3 inch, 4,8 inch sau 7 inch. Sliderul isi pastreaza tastatura fizica QWERTY completa, D-Pad-ul si -ul complet. Interfata este optimizata pentru folosirea cu degetul si nu cu un stylus si se numeste "Dial-up", datorita sistemului rotativ de navigare. Terminalul dispune de un procesor AMD Super Mobile, iar memoria de 512 MB se mareste la 2 GB. Posibilitatea de upgrade a spatiului de stocare este intre 8 si 64 GB SSD sau de la 30 la 120 GB HDD. Nici camera foto nu a fost uitata, de la senzorul modest de 1,3 MP, telefonul va avea un obiectiv capabil de 5 MP.

Totusi, dispozitivul vine cu o serie de porturi, VGA, USB, earphone, microfon, conector dock si slot SIM. La capitolul conectivitate, xpPhone se prezinta foarte bine, acesta dispunand de Wi-Fi, modem 3G cu HSDPA/HSUPA, Bluetooth, GPS si WiMax optional.

Alte detalii

Terminalul masoara 158 x 75 x 16 mm, un model compact pentru arsenalul de specificatii pe care le poseda. Modelul vine cu un acumulator care rezista pana la cinci ore de convorbiri si pana la cinci zile in modul stand-by, iar producatorul a facut si un upgrade al sistemului de operare, telefonul fiind acum capabil sa ruleze si Windows 7.

ITG xpPhone este disponibil in trei variante de culori, alb, rosu si negru . Pretul telefonului poate varia in functie de sistemul de operare si specificatiile incluse, astfel un terminal poate ajunge de la 280 euro la 450 euro. Momentan telefonul poate fi cumparat din magazinele din Marea Britanie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea