Stiinta & Tehnologie

Telefonul Alienware va rula Android

Dell a achizitionat Alienware-ul in urma cu aproape doi ani, iar realitatea aceasta ne-a dat de banuit asupra intentiilor nastrusnice care ar fi putut veni din partea unui conservator precum Dell. O posibilitate demna de luat in calcul era aparitia pe piata telefoanelor mobile.

Realitate sau fictiune...

Deocamdata nu stim exact care ar fi ideea, dar zvonurile spun ceva despre un telefon Alienware. Primele fotografii ale unui asemenea prototip se gasesc foarte usor pe internet. Din pacate pozele nu sunt adevarate, fiind doar simple idei ale diferitelor persoane care isi exprima propriile pareri.

Totodata, Alieware sunt cunoscuti pentru desing-ul aparte pe care il dau produselor lor si tehnologiei inovative si high-end.

Sa se faca lumina!

Daca stam sa analizam atent, un asemenea proiect nu ar trebui sa fie imposibil. Pana la urma ce ar trebui sa contina un telefon veritabil Alienware? In primul rand un design care sa atraga privirea si sa vina in stilul clasic Alienware.

Am mai dori un ecran lat cu rezolutie buna, deci ceva cu 16 milioane de culori sau mai bine de atat. Daca e Alienware trebuie sa fie un telefon pe care jocurile sa poate sa ruleze la fel de bine sau macar aproape de performantele unui PSP.

Acest telefon ar mai trebui sa redea foarte bine sunetul, si ca totul sa fie complet, sa ruleze platforma Google Android . Este clar ca intr-o piata a telefoanelor mobile, unde mai nou "infatisarea" predomina, un astfel de telefon ar face furori.

Concluzie...

Dar si asa nu putem baga mana in foc pentru succesul lui. Schitele par mai mult decat incomode. Daca modelul ar deveni realitate, acest telefon ar putea cauza adevarate probleme unui utilizator care vrea sa trimita un simplu SMS. Ramane de vazut cum se termina tot.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea