ong>Telefonul mobil de iarba face parte din seria de terminale ecologice.

Dispozitivul mobil este biodegradabil si este doar in stadiul de concept.

Idea de placare

Creatorul acestei idei este Je-Hyun Kim, un designer independent care pastrand teoria de baza ca o persoana nu isi pastreaza terminalul mai mult de 5 ani, a proiectat un telefon mobil.

Materialele folosite pentru el sunt toate biodegradabile , mai putin ecranul, circuitele si tastatura care se recicleaza. Terminalul a fosr desemnat Natural Year Phone intr-un concurs cu specific ecologic.

Detalii tehnice

Producatorul nu a declarat nimic referitor la specificatiile tehnice ale acestui telefon. Totusi, modelul a fost conceput sa fie un slider, asta pentru ca telefonul folosit de designer este un telefon LG . Terminalul va avea ecran alb-negru pentru a consuma cat mai putin din baterie.

Totodata, e posibil ca mobilul sa prezinte numai functii de baza din aceleasi motive de economisire a bateriei. La randul ei, bateria se va incarce prin metoda "kinetica", adica scuturarea telefonului sau prin energie solara . Telefonul mobil a lui Je-Hyun Kim va incepe sa se dezintegreze dupa doi ani.
  •   2008-12-12
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.