Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #concept #consola de joc #gaming

Telefon mobil de gaming, un nou concept

Numarul mare de terminale concept nu arata decat dorintele utilizatorilor in materie de telefonie mobila, iar unul din cele mai noi prototipuri este unul destinat gamerilor.

Conceptul pare simplu, un slider cu o serie de functii multiple , care a fost realizat de catre designer-ul Thomas Broadbent.

Asemanator cu alte modele

Noul prototip este asemanator cu alte concepte de acelasi gen, combinand caracteristicile unui telefon mobil cu cele ale unei console de joc portabila. Totusi, ecranul este ceva mai special, portiunea pe care acesta este montat fiind rotativa nu doar glisanta.

Designer-ul telefonului, Thomas Broadbent, nu a dat un nume "oficial" dispozitivului, dar l-a dotat cu o serie de aplicatii, printre care cea denumita "Life Light", care indica "viata" adversarului in timpul unei partide de joc. Totodata, telefonul mobil de gaming mai este echipat cu un card microSD generos pentru stocarea mai multor jocuri. Pentru ca telefonul permite si descarcarea de jocuri de pe internet, printre specificatiile tehnice ale prototipului se numara si conectivitatea 3G si Wi-Fi.

Alte detalii

Altfel, conceptul lui Thomas Broadbent mai este capabil de captare imagini prin intermediul camerei foto de 3.2 MP, are ecran color cu rezolutie mare si slot pentru mufa USB atat pentru transfer de date , cat si pentru incarcarea acumulatorului.

Desi modelul este un simplu concept, acesta ar putea rivaliza serios cu consola portabila PlayStation Portable (PSP). Pentru moment, telefonul mobil care se apropie cel mai mult de acest concept, este sony ericsson f305, modelul gaming care vine cu taste speciale si 11 jocuri integrale preinstalate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea