Stiinta & Tehnologie

#sagem #puma 2 #netribe #android

Telefoanele Sagem Puma 2 si Netribe ar putea rula Android

Cei de la Sagem ar putea sa inceapa productia de telefoane mobile care sa ruleze sistemul de operare Android.

Se pare ca primele modele ale producatorului cu acest OS vor face parte din seria Puma si se numesc Sagem Puma 2 si Netribe .

Din 2011

Informatiile vin de pe site-ul SlashGear care scrie in randurile sale ca francezii de la Sagem vor prezenta prin 2011 telefonul mobil Puma 2 care va rula Android si va dispune de o interfata de utilizator personalizata Puma pentru a oferi utilizatorului acces rapid catre stiri, site-urile social networking (Facebook, MySpace, hi5, Twitter, etc) si magazine online pentru cumparaturi. Totusi, Sagem a lansat deja un telefon Puma. Aceasta se aseamana mult cu Samsung Corby si are ecran sensibil la atingere cu diagonala de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli. Printre specificatiile lui Sagem Puma se numara si pedomentrul, functie care numara pasii facuti de utilizator si indica caloriile consumate pe distanta pe care acesta a parcurs-o. Telefonul are si camera foto , iar in cazul lui Puma aceasta este de 3,2 MP cu flash LED.

Alte detalii

Primul telefon Puma cu player muzical si radio FM se va lansa oficial in magazinele din Europa in luna aprilie din 2010. Este posibil ca modelul sa fie poata fi achizitionat si in Romania prin site-ul oficial al celor de la Puma. Pretul telefonului este destul de mare, 500 USD cumparat "la liber".

Pe de alta parte, Sagem Netribe este un telefon care dispune de tehnologiile celulelor solare biometrice are senzori atmosferici si NFC. Printre specificatiile tehnice ale modelului se numara ecranul tactil si camera foto de 3,2 MP. Sagem Netribe s-a putea lansa in Europa din toamna lui 2010 la pretul de 150 USD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea