Stiinta & Tehnologie

#project pink #telefon mobil #microsoft

Telefoanele mobile Microsoft ar putea fi reale

Project Pink al celor de la Microsoft ajunge din nou pe internet, de aceasta data in imagini care par reale.

Cele doua telefoane ale companiei americane s-ar putea lansa oficial prin operatorii Verizon si Vodafone.

In echipa cu Sharp

Terminalele Microsoft sunt produse de compania japoneza Sharp care a lucrat si la modelul T-Mobile Sidekick. Telefoanele mobile "Pink" vor avea acelasi target ca si modelele sidekick lansate in urma cu cativa ani.

Fiind destinate segmentului de tineri si forma telefoanelor este ceva mai aparte, Turtle asemanadu-se cu o varianta mai robusta a lui Palm Pre, chiar daca Pure are infatisarea unui terminal normal glisant. Nu se cunosct prea multe detalii tehnice ale celor doua prototipuri, dar imaginile mai arata ca telefoanele vor avea slot pentru mufa standard de 3,5 mm si camera foto , fara flash sau autofocus.

Alte detalii

Ambele terminale dispun de tastatura fizica QWERTY completa si sunt slidere. Totodata, se zvoneste ca modelele vor dispune de serviciul Zune si vor avea un magazin special de aplicatii din care utilizatorii sa poata achizitiona diferite programe si jocuri.

Din pacate nici acum nu se stie daca cele doua terminale sunt modele reale sau nu. Primele imagini cu terminalul Turtle indicau pe tastatura un buton insemnat cu simbolul " ;) " lucru care ar putea desemna faptul ca cele doua terminale sunt de fapt concepte neexistente create de Microsoft.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea