Stiinta & Tehnologie

Telefoane compatibile Skype

Dist
ribuitorul companiei americane USRobotics in Romania, Omnilogic , va distribui pe piata romaneasca incepand cu aceasta toamna un model de telefon compatibil cu tehnologia Skype (care ofera posibilitatea de a efectua apeluri telefonice prin internet), au anuntat reprezentantii companiei. Telefonul se conecteaza la calculator printrun port USB pentru a oferi convorbiri mai facile utilizatorilor Skype, peste 113 milioane in acest moment in intreaga lume .

Imbunatatirea caracteristicilor tehnice ale telefonului, create pentru a preveni ecoul si pentru a elimina sunetul de tunel al convorbirilor prin intermediul internetului, permite utilizarea si pe calculatoare invechite din punct de vedere tehnologic.

Tastatura permite utilizatorilor sa apeleze contactele Skype prin intermediul unor taste rapide sau sa apeleze orice numar de telefon din intreaga lume cu ajutorul SkypeOut.

Cu peste 100 de milioane de produse instalate in peste 80 de tari, USRobotics este unul dintre liderii mondiali in productia si distributia de modemuri analoage si broadband, precum si de solutii pentru retele cablate sau fara fir (wireless).

La sfarsitul lunii iulie, SMC Networks a anuntat disponibilitatea primului sau telefon mobil pentru internet (SMCWSKP100).

Telefonul WiFi, premiat la CeBit si distribuit in Romania prin Omnilogic, include softwareul Skype, care permite efectuarea de convorbiri telefonice gratuite cu utilizatorii Skype din intreaga lume fara a utiliza un calculator si realizarea de apeluri telefonice catre liniile telefonice obisnuite si catre telefoanele mobile cu SkypeOut la un pret scazut.


  •   2006-11-01
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: SteamOS poate fi descarcat incepand de astazi

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.