Stiinta & Tehnologie

#aeroport #amenda #taxi

Taximetristii care abordeaza clientii in aeroport vor fi amendati

O amenda cuprinsa intre 500 si 1000 de lei va fi aplicata taximetristilor care abordeaza clienti in interiorul aeroportului.

Sanctiunea vine in urma unei decizii a Guvernului prin ordonanta de urgenta, privind combaterea pirateriei in transportul rutier de persoane, adoptata, luni. Amenda cuprinsa intre 500 si 1.000 de lei este stabilita de actul normativ aprobat de Executiv si va fi aplicata si in cazul taximetristilor sau interpusilor acestora care abordeaza clientii in interiorul aeroportului.

Pana in prezent, legislatia prevedea interzicerea abordarii clientilor in interiorul aeroportului de catre taximetristi sau interpusi, fara insa ca amenda sa fie stabilita si pentru astfel de fapte.

Reprezentantii Executivului si cei ai Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati au semnat un protocol pentru combaterea pirateriei in transportul rutier de persoane. Organizatia patronala avertizase ca va recurge la actiuni de protest in cazul in care Guvernul nu intervine in acest domeniu. Acordul a fost semnat in urma cu o luna.

Cititi mai multe pe Auto.ro 
 

  •   2010-04-14
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.