Stiinta & Tehnologie

#aeroport #amenda #taxi

Taximetristii care abordeaza clientii in aeroport vor fi amendati

O amenda cuprinsa intre 500 si 1000 de lei va fi aplicata taximetristilor care abordeaza clienti in interiorul aeroportului.

Sanctiunea vine in urma unei decizii a Guvernului prin ordonanta de urgenta, privind combaterea pirateriei in transportul rutier de persoane, adoptata, luni. Amenda cuprinsa intre 500 si 1.000 de lei este stabilita de actul normativ aprobat de Executiv si va fi aplicata si in cazul taximetristilor sau interpusilor acestora care abordeaza clientii in interiorul aeroportului.

Pana in prezent, legislatia prevedea interzicerea abordarii clientilor in interiorul aeroportului de catre taximetristi sau interpusi, fara insa ca amenda sa fie stabilita si pentru astfel de fapte.

Reprezentantii Executivului si cei ai Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati au semnat un protocol pentru combaterea pirateriei in transportul rutier de persoane. Organizatia patronala avertizase ca va recurge la actiuni de protest in cazul in care Guvernul nu intervine in acest domeniu. Acordul a fost semnat in urma cu o luna.

Cititi mai multe pe Auto.ro 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea