Stiinta & Tehnologie

#tata #nano #hibrid

Tata Nano in varianta hibrida

Indienii de la Tata Motors planuiesc productia unei versiuni hibride a modelului Nano , in prezent, cea mai ieftina masina din lumea.

In paralal, Renault si compania britanica EcoCa Ltd . vor sa inceapa productia unor rivali ai lui Tata Nano .

Din Coreea

Informatiile referitoare la noul model Tata Nano vin de la insusi presedintele companiei indiene, Ratan Tata, care a dezvaluit intr -un interviu dat publicatiei sud-coreena Maeil Business ca Tata doreste lansarea unui model hibrid.

Acesta a declarat ca produsele low-cost vor fi mult mai cerute de piata decat cele "high-end", cel putin in India, dar ca acest tipar se va reflecta in toata economia mondiala si ca viitorul industriei auto sta de fapt in potentialul modelelor economice.

Alte informatii

Din pacate, presedintele Tata Nano nu a facut nicio referire la un posibil pret al versiunii hibride. Totodata, acesta nu a dezvaluit nici o eventuala data de lansare a modelului pe piata.

Originalul Tata Nano a fost lansat in luna martie a lui 2009. Pretul de pornire al unei masini Tata Nano este de 2.100 USD, plus taxele aferente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea