Stiinta & Tehnologie

#tana nano #for her #for him

Tata Nano, editii speciale pentru "EA" si "EL"

Tata a lansat doua editii speciale, botezate For Her si For Him , care vin cu o multime de optionale in dotarea standard.

Tata a dezvaluit in cadrul Salonului de la New Delhi doua versiuni speciale ale modelului Nano, botezate sugestiv "For Him " si "For Her", in functie de publicul caruia i se adreseaza. Editiile speciale au la baza versiunea de top a modelului, adaugand un plus de finete, de rafinament si de optionale.

Varianta destinata publicului masculin (For Him) vine vopsita in culoarea Wild Lime si adopta la interior o tapiterie din piele. Cea adresata femeilor (For Her) vine de asemenea cu o culoare noua a caroseriei, un Cocktail Red, peste care s-au adaugat viniluri cu motive florale, regasite si la interior la nivelul tapiteriei textile, portierelor si consolei centrale.

In plus, cele doua editii speciale, al caror pret nu a fost momentan stabilit, vor veni si cu o lista larga de dotari: sistem start-stop, aer /" title="AER">aer conditionat, sistem audio, geamuri electrice anterioare si fumurii.

Cititi mai multe pe Automarket.ro    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea