Stiinta & Tehnologie

#trafic #electric #moto-masina #tango

Tango, moto-masinuta electrica

Tango este o masina unica din multe puncte de vedere si ideala pentru traficul din Bucuresti si alte tari cu aceeasi problema. Vehiculul pe patru roti poate acomoda, confortabil, un pasager in fata si unul in spate, are un grad de siguranta ridicat si este la fel de eficient si rapid ca si o motocicleta. tango ocupa mai putin de jumatate din spatiul utilizat pe autostrada de o masina normala. Doua astfel de vehicule pot circula pe o singura banda, iar legile nu interzic acest lucru. Un aspect important de mentionat este faptul ca masinuta este electrica, avand 0 emisii!

Parcarea este o mare problema pentru multi dintre noi. Dar nu si pentru posesorul unui Tango! Vehiculul este dovada ca marimea conteaza. Patru astfel de autoturisme pot fi acomodate pe un singur loc de parcare .

Siguranta este unul din elementele cele mai importante la masina. Producatorii modelului Tango l-au inzestrat cu o cusca de protectie la interior (roll cage) capabila sa protejeze ocupantii sai chiar si in cazul unui impact la peste 300 km/h. Masina are de patru ori mai mult otel in usi decat, spre exemplu, un SUV, iar la capitolul stabilitate se bate cot la cot cu majoritatea vehiculelor sportive, desi la prima vedere nu s-ar zice.

In ceea ce priveste performanta, pentru o masina electrica Tango are destul de bune rezultate: atinge suta in 4 secunde iar viteza maxima este de 240 CP. Bateriile vehiculului pot fi incarcate in proportie de 80% in numai 10 minute.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea