Stiinta & Tehnologie

#tamagotchi #ipod nano #classic #dispozitiv mobil #joc

Tamagotchi se intoarce, de data aceasta pe iPod-uri

Jocul este lansat de Namco si se va numi Tamagotchi : 'Round the World.

Gazda cunoscutului personaj virtual va fi iPod-ul.

Tamagotchi in actiune

Primul Tamagotchi s-a nascut in anul 1996, iar creatorul lui a fost Aki Maita. Tamagotchi este un nume compus din cuvantul japonez tama care inseamna ou si din cuvantul englez watch, adica ceas sau a privi.

Primul Tamagotchi era un dispozitiv de marimea unui breloc cu un ecran si o creatura virtuala care trebuia hranita, alintata, ingrijita in caz ca se supara sau imbolnavea. Acum utilizatorii ii vor reintalni pe Mametchi, Memetchi, Kuchipatchi si Violetchi pe iPod-uri.

"Fanii brand-ului Tamagotchi vor iubi stilul de joc al noului titlu. E imposibil sa nu indragesti intr-un fel sau altul o creatura Tamagotchi, iar distractia este garantata", a declarat Scott Rubin , vicepresedinte senior de vanzari si marketing pentru Namco Networks.

Ce se intampla cu iPhone-ul?

Noul joc al celor de la Namco este destinat doar dispozitivelor iPod mai vechi, dar si celor de generatie noua. Odata cu anuntarea lui Tamagotchi au inceput sa circule si zvonurile despre o versiune creata pentru iPhone. Din pacate Namco nu a facut nici un fel de anunt cu privire la o asemenea versiune.

Tamagotchi: 'Round the World se poate descarca direct din iTunes pentru pretul de 4,99 dolari americani. Cei care pot sa isi procure jocul sunt cei care detin iPod-uri nano cu capabilitati video, iPod clasice sau de generatia a 5-a.

Utilizatorii de iPod din Romania pot sa isi procure jocul in acelasi mod, prin download de pe iTunes pentru aceeasi suma de bani.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea