Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #smartphone #t-mobile dash 3g #htc snap

T-Mobile prezinta un nou smartphone, Dash 3G

Operatorul de telefonie mobila T-Mobile prezinta un nou telefon mobil cu marca proprie.

Totusi, Dash 3G este o versiune a lui HTC Snap, taiwanezii fiind cei care au creat terminalul.

Specificatii tehnice


Ca infatisare, noul terminal T-Mobile se aseamana foarte mult cu modelul HTC Snap. Ca si acesta, Dash 3G masoara 116,5 x 61,5 x 12 mm si cantareste 120 g, are un ecran de 2,4 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 240 px si suport pentru 65.000 de culori.

Terminalul dispune de tastatura QWERTY completa si bila de navigare (trackball) in loc tasta speciala. Modelul ruleaza sistemul de operare Microsoft Windows Mobile 6.1 Standard si are un procesor cu o capacitate de 528 MHz. E posibil ca dupa lansare modelul sa dispuna de un update al sistemului de operare. Terminalul are player muzical, receptor GPS incorporat, suita PocketOffice si suport pentru o gama variata de conectivitate, GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA si Wi-Fi 802.11b/g

Alte detalii

O diferenta importanta intre noul t-mobile dash 3g si HTC Snap este functie speciala numita Inner Circle . Aplicatia proprietara HTC este menita sa rezolve problema data de numarul mare de e-mail-uri primite.

In cazul lui HTC Snap, functia se activeaza printr-o tasta speciala care permite utilizatorilor sa-si arhiveze emailurile dintr-o lista de contacte preselectata la inceputul inbox-ului. T-mobile Dash 3G nu are aceasta tasta, iar D-pad-ul a fost rearanjat.

T-Mobile Dash 3G se va lansa in luna iulie in Marea Britanie. In Romania terminalul nu va fi disponibil. Totusi, modelul dupa care a fost proiectat, HTC Snap va putea fi achizitionat la sfarsitul trimestrului al doilea din 2009 si va costa 275 euro, adica in jur de 1.200 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea