Stiinta & Tehnologie

#t-mobile #telefon mobil #google android #g1

T-Mobile G1 se lanseaza in Anglia

La sfaristul lunii octombrie, terminalul HTC G1 se va lansa in Anglia.

T-Mobile G1 este primul terminal care ruleaza sistemul de operare Android.

Prin T-Mobile

Asa cum era de asteptat, G1 se va lansa in Regatul Britanic prin acelasi operator de telefonie mobila ca in America si anume T-Mobile. Dar spre deosebire de Statele Unite ale Americii, G1 nu va costa nimic in Anglia. Doritorii vor plati doar abonamentul care il fac. Pentru achizitionarea terminalului, clientii vor putea opta pentru doua planuri tarifare T-Mobile, numite Combi si Flext.

Utilizatorul alege sa plateasca 40 de lire sterline pe luna si primeste 800 de minute sin numar nelimitat de mesaje text in abonamentul Combi si 1250 de minute plus 2500 mesaje text  cu abonamentul Flext.

Despre HTC T-Mobile cu Google

Terminalul G1 masoara 117 x 55,7 x 17,1 mm si cantareste 158 de grame. Telefonul are ecran de 3,2 inch cu rezoltutie HVGA de 480 x 320 pixeli si 65.000 de culori.

Android G1 dispune de serviciile Google preintantalate, adica Maps (satelit, trafic si vizualizare strazi inclus), G-mail, YouTube, Calendar si Google Talk. Totodata, camera foto din dotare este de 3,1 megapixeli, dar fara capabilitati de captare video.

Bateria lui G1 Android rezista pana la 5 ore de convorbiri si pana la 130 de ore in modul stand-by. Telefonul are tastatura QWERTY completa fizica, memorie ce poate fi extinsa pana la 8 GB, dar nu are Bluetooth stereo cu A2DP.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea