Stiinta & Tehnologie

Suzuki are reprezentanta oficiala in Romania

Producatorul japonez de automobile si motociclete Suzuki a deschis o reprezentanta oficiala in Romania.

Biroul urmeaza sa coordoneze strategia comerciala si de dezvoltare a retelei de dealeri si service a constructorului, a declarat directorul general al firmei, Alin Radu, prezent la Salonul Moto si Accesorii 2008, organizat in perioada 17-20 aprilie la complexul expozitional Prisma 2.

Pentru acest an, reprezentanta si-a propus ca numarul de dealeri pentru automobile sa ajunga la zece sau unsprezece, fata de trei in prezent. De asemenea, biroul vrea ca pe partea moto sa dezvolte o retea formata de asemenea din zece sau unsprezece dealeri, in acest an. La 1 mai vor fi deschise noi dealership-uri in Sibiu, Ramnicu-Valcea, Constanta si Iasi.

Tinta de vanzari pentru automobile in primul an in care reprezentanta functioneaza in Romania este de 3.000 de unitati pentru automobile si de 700 de unitati pentru motociclete.

Radu a mai spus ca Suzuki va lansa in Romania, in luna mai, modelul de clasa mica Splash, la un pret de baza de 7.800 de euro cu TVA inclus. Modelul va fi disponibil in trei motorizari, doua pe benzina - de 1 si 1,2 litri - si una diesel.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea