Stiinta & Tehnologie

#mvp #suzuki #concept r3

Suzuki a prezentat conceptul unui nou MPV

Suzuki a prezentat conceptul unui MPV care ar putea intra in productie in urmatoarele 18 luni. Acesta se numeste R3 si a fost prezentat astazi la Salonul Auto de la New Delhi .

Japonezii de la Suzuki au prezentat un concept intitulat R3 la Salonul Auto de la New Delhi. Acesta prefigureaza un MPV cu sase locuri si este bazat pe o versiune alungita a platformei lui SX4. Cei de la Suzuki vor sa faca din viitorul R3 un rival al lui Toyota Innova, model de succes pe piata din India.

Suzuki R3 de serie ar putea sa intre in productie in circa 18 luni, iar modelul va utiliza un sasiu monococa, pentru a avea caracteristici similare cu cele ale unui autoturism clasic. Propulsia va fi asigurata de motoare din seria K a celor de la Maruti Suzuki, iar unitatile pe benzina vor fi disponibile in versiuni de 1.2 si 1.4 litri. Suzuki ar putea oferi si o versiune diesel de 1.3 litri derivata dintr-o unitate Multijet de la Fiat.

Proaspata achizitie de actiuni Suzuki de catre cei de la Volkswagen ar putea sa inlature posibilitatea utilizarii motoarelor Fiat. Pe de alta parte, unitatile TDI ale constructorului din Wolfsburg ar putea fi utilizate pentru versiunea de productie a lui R3, in cazul in care producatorul japonez va alege sa ofere si motoare diesel pentru noul sau MPV.

Cititi mai multe pe Automarket.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea