Stiinta & Tehnologie

#concurs #paris #tineri #semifinale #electrolux design lab

Sustine tinerii studenti romani in semifinalele concursului international Electrolux Design Lab si poti castiga o excursie de 2 persoane la Paris

Trei tineri studenti concureaza cu proiecte din toata lumea in semifinalele concursului international Electrolux Design Lab. ii mai poti sustine prin voturi doar pana pe 15 octombrie!

In aceasta etapa, cei care voteaza, pe langa sprijinirea proiectului preferat, pot intra in cursa pentru o excursie pentru 2 persoane la Paris. Pentru a te numara printre ei, dupa acordarea votului pe www.electroluxdesignlab.com si validarea lui, raspunde la intrebarea „Ce inseamna o locuinta sanatoasa pentru tine?” care este afisata pe aceeasi platforma. Norocosul castigator va fi hotarat de catre juriul Electrolux.

Astfel, poti sustine proiectul SET TO MIMIC al Sorinei Rasteanu, studenta a Universitatii de Vest din Timisoara. Studenta a propus un sistem inteligent care reproduce gusturile si mirosurile alimentelor la nivel senzorial si transmite aceasta informatie catre un microchip amplasat la nivelul capului. Acesta permite consumatorului sa simta gustul mancarii de care ii este pofta desi, de fapt, consuma alte alimente. Poti vota proiectul accesand sectiunea Culinary Enjoyment. SET TO MIMIC a fost desemnat „People’s Choice” in ambele etape precedente ale competitiei, fiind astfel cel mai apreciat proiect din concurs.

Al doilea proiect romanesc inscris in Electrolux Design Lab este Instant Cleaning Glove al lui stefan Bogdan, din cadrul Universitatii de Arte si Design din Timisoara. Acesta reprezinta o solutie rapida si eficienta de a elimina petele de pe haine si poate fi votat accesand rubrica Fabric Care.

Al treilea proiect romanesc este Garden Pod al lui Ovidiu Subtire, din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, care reprezinta o sera ce creste plante in doar 24 de ore, folosindu-se de deseurile alimentare. Garden Pod poate fi controlat cu ajutorul unei aplicatii mobile, iar proiectul poate fi votat accesand sectiunea Culinary Enjoyment.

Proiectele inscrise in aceasta etapa concureaza pentru a trece in finala si pentru premiul „People’s Choice Winner”, in valoare de 1.000 euro, acordat celui mai votat concept. in ultima etapa se vor califica cele mai bune 6 proiecte, acestea urmand a fi alese de catre juriul Electrolux. Cele trei proiecte ale romanilor s-au bucurat de un mare succes in etapele anterioare, clasandu-se de fiecare data pe primele locuri in topul favoritelor publicului.

In finalele Electrolux Design Lab, tinerii concureaza pentru premiul intai al concursului, un internship platit, de sase luni, la un centru de design global Electrolux si 5.000 de euro. Vor fi acordate si premiul al doilea, in valoare de 3.000 de euro si premiul al treilea, in valoare de 2.000 de euro.

Pentru a-i sustine, acceseaza www.electroluxdesignlab.com/2014/#applications si selecteaza una dintre cele 3 rubrici ale concursului. Pentru inregistrarea votului, introdu contul de Facebook sau adresa de email, pe care vei primi un email cu un link ce trebuie accesat, pentru finalizarea procesului.

Te invitam sa sustii proiectele tinerilor romani votandu-le pe www.electroluxdesignlab.com!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea