Stiinta & Tehnologie

Summit-ul NATO de la Bucuresti, motorizat de Mercedes si Ford

Secr
etarul de stat in MAE Victor Micula a mentionat ca pentru summit -ul NATO de la Bucuresti din 2 - 4 aprilie Mercedes va furniza timp de doua saptamani, gratuit, limuzine, iar Ford va sigura cateva sute de masini pentru coloanele oficiale. Micula a spus ca organizatorii Summit -ului spera ca saptamana viitoare sa semneze contracte cu mai multe companii cu care s-au purtat discutii pentru diverse forme de sponsorizare , astfel incat sa poata fi furnizata o lista de companii care fac parte din Comitetul de sprijin. Logo-urile tuturor acestor companii vor fi afisate pe pagina de internet a Summit-ului. Pe langa Ford si Mercedes alte companii care vor sprijini organizarea Summit-ului sunt Hilton , cramele Hollywood si Microsoft. Pe de alta parte, companiile de telefonie mobila au obtinut toate autorizatiile de la primariile de sector si de la Primaria Generala a Capitalei si aproape au finalizat lucrarile de infrastructura in zona Palatului Parlamentului, astfel incat sa poata garanta ca 1.000 de celulare vor putea fi utilizate simultan la capacitate maxima.
  •   2008-02-22
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Aplicatii pentru prelucrarea de fotografii pe smartphone

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.