Stiinta & Tehnologie

#romania #lansare #subaru forester boxer diesel

Subaru Forester are motorizare diesel

A treia generatie a SUV-ului Subaru Forester se vinde in Romania si in varianta de motorizare diesel incepand de saptana trecuta. Masina este propulsata de motorul Boxer Diesel dezvoltat si produs de Subaru si lansat initial doar pe modelele Outback si Legacy . Motorul diesel are o capacitate de 2.0 litri si 147 CP si un consum de 6.3 litri la 100 de km. Emisiile de CO2 ale Subaru Forester Boxer Turbo Diesel sunt de 167 g/km.

6 trepte si Symmetrical AWD

Cea de-a treia generatie Forester este disponibila si cu motorul Boxer pe benzina de 2.0 litri si 150 de CP. SUV-ul dispune in premiera de o cutie de viteze manuala in 6 trepte, dar si de clasicul sistem de tractiune integrala Symmetrical AWD sau de suspensia hidraulica care pastreaza garda la sol constanta (21.5 cm) indiferent de greutatea transportata.

De la 23.590 de euro

Un exemplar Subaru Forester Boxer Turbo Diesel se vinde la preturi incepand cu 23.590 de euro pentru versiunea de baza, BR. Subaru Forester Boxer Turbo Diesel este disponibil si in alte doua versiuni: VQ de 25.790 de euro si 2N de 27.580 de euro, preturi fata TVA.

Cititi continuarea pe StiriAuto.ro


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea