Stiinta & Tehnologie

Stolen in 60 Seconds pentru terminalele cu Android

Herocraft , companie dezvoltatoare de jocuri pentru smartphone-uri a anuntat lansarea unui nou titlu, Stolen in 60 Seconds.

Spre diferenta de alte jocuri, Stolen in 60 Seconds va fi dedicat dispozitivelor mobile care vor rula sistemul de operare Google Android .

Doar inceputul...

Stolen in 60 Seconds este doar primul joc pe care compania il lanseaza, dintr-o serie de alte 10 jocuri ce vor fi distribuite pe la inceputul anului 2009.

"Jocul va capta utilizatorul prin stilul sau nou pe care il aduce in lumina refletoarelor, mai ales ca titlul a fost un element important in competitia Samsung Game Development Award", a declarat Alexey Sazonov, Sales Director la Herocraft.

Pe viitor

In prezent compania Herocraft lucreaza la alte titluri, precum Postal Babes, un joc foarte asteptat. Postal Babes sunt eroinele acestui joc, in realitate ele fiind modelele care au fost prezente in standul jocului Postal pentru PC la lansarea acestuia.

"Credem ca jocurile cu adevarat inovative apartin unui sistem de operare cu adevarat inovativ. De aceea dorim sa lucram mai mult cu dispozitivele care ruleaza sistemul de operare Android. Anul 2009 va fi special pentru noi", a mai adaugat Alexey Sazanov.

Stolen in 60 Seconds va fi disponibil pentru utilizatorii din Romania cand piata autohtona va incepe sa importe dispozitivele bazate pe platforma Google Andoid.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea