Stiinta & Tehnologie

Start la Mini Challange

Astazi si maine se va desfasura editia cu numarul cinci a celei mai populare competitii monomarca din Germania – Mini Challange. Prima etapa are loc la Hockenheimring, unde Clubul Automobil German ( ADAC ) organizeaza Marele Premiu al Orasului Stuttgart. Evenimentul reuneste atat modele de epoca, cat si modele de competitie, dar va face, probabil furori, MINI John Cooper Works CHALLANEGE - cel mai nou automobil prezent.

In urma cu cateva zile, 38 de exemplare identice au intrat in posesia competitorilor, urmand ca ele sa primeasca „botezul focului” in acest weekend. Pentru piloti si pasionati, noul model aduce mai multa viteza, performanta si actiune. Mini Challange 2008 consta in 15 curse, desfasurate pe parcursul a 8 weekend-uri. In etapa de inceput de sezon, pe Hockenheimring, vor avea loc doua curse. Prima are startul astazi, de la orele 13:20, iar cea de-a doua - maine, incepand cu 11:55.

Mini Cooper Chalenge Mini Challange se va intoarce la Hockeheimring odata cu Marelele Premiu al Germaniei de Formula 1. Trei etape vor avea loc la Oscersleben (in weekendu-rile GT Masters, WTCC – Campionatul Mondial de Turisme si Rock the Race) si doua se vor desfasura la Nurburgring (in weekendu-rile Cursa de 24 de ore si OGP – Oldtimer Grand Prix ).

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea