Stiinta & Tehnologie

#ssang yong #c200 #crossover

SSang Yong a reusit sa scape de lichidare

Constructorul coreean a reusit sa scape de lichidare dupa ce autoritatile au acceptat planul de restructurare . SSang Yong va putea astfel sa se concentreze asupra lansarii noului C200 .

Deesi era una din companiile care a dat primele semne de stingere odata cu aparitia crizei economice, SSang Yong a reusit sa se salveze. Informatia a fost confirmata astazi intr-un comunicat de presa, care anunta aprobarea planului de restructurare a constructorului asiatic de catre curtea sud-coreeana.

Oficialii SSang Yong au anuntat ca isi doresc implementarea unui plan de restructurare pe trei ani, destinat sa imbunatateasca competivitatea, sa readuca profitul si sa tripleze veniturile de la an la an. Pe langa toate acestea, compania va cauta sa atraga investitori si sa finanteze proiectul de lansare al modelului C200.

Crossover-ul trebuia sa fie prezentat initial in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt, din septembrie, insa planurile coreenilor au fost date peste cap de o greva de 77 de zile a muncitorilor, care au contestat planurile de redresare.

Paul Williams, director executiv in cadrul Koelliker Marea Britanie, recunoscut furnizor pentru Ssang Yong, a declarat ca vestea a venit cum nu se putea mai bine. "A fost un an cu adevarat frustrant cu multa nesiguranta insa aceasta decizie da sperante colegilor nostri coreeni si ofera un viitor companiei. Cel mai important este ca putem demara planurile pentru 2010, inclusiv modelul C200".

Cititi mai multe pe Automarket.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea