Stiinta & Tehnologie

Sport, fitness si Sony Ericsson W710

Combinaţia dintre exerciţiile fizice şi ascultatul muzicii vor fi mult mai interesante odată cu prezentarea noului telefon Sony Ericsson W710 Walkman. W710 încorporează un senzor de mişcare şi noi aplicaţii de fitness care îţi măsoară viteza de alergare , distanţa şi timpul, sau pur şi simplu îţi numără paşii în timpul mersului. Cu un design sportiv, atrăgător, un player Walkman performant şi o interfaţă prietenoasă, W710 este un partener sportiv perfect, fie că alergi de plăcere sau ţii socoteala distanţei parcurse în fiecare zi. W710 este disponibil în două culori ale carcasei - Performance Graphite şi Hatha Violet - telefonul integrează o cameră de 2 megapixeli cu zoom digital de 4x şi este comercializat împreună cu un card Memory Stick Micro (M2) cu capacitatea de 512MB - de ajuns pentru a te susţine chiar şi în timpul celei mai lungi sesiuni de mers sau fitness.

Memoria poate fi extinsă pană la maximum 1GB. Alte specificaţii ar mai fi ecranul principal TFT cu 262.000 de culori şi rezoluţie de 128x160 pixeli, ecran LCD extern 1,5" 128x128 cu 4 niveluri de portocaliu, memorie internă de 10 MB, Walkman Media player (MP3, AAC si AAC+, eAAC+) şi conectivitate USB 2.0.

Interfaţa pentru utilizator este foarte simplu de folosit chiar şi atunci cand te afli în mişcare. Funcţia pentru fitness, playerul Walkman şi radioul FM pot fi controlate folosind ecranul extern şi tastele de acces rapid de langă acesta. Pentru a măsura viteza şi distanţa parcursă în timpul alergării, aplicaţia de jogging poate fi accesată simplu de pe ambele ecrane. Există de asemenea o aplicaţie care numără paşii făcuţi de tine în fiecare zi. Acest contor este readus la zero la ora 0:00, iar progresele înregistrate sunt afişate chiar şi atunci cand telefonul este în stand-by.

W710 dispune de banderola de prindere Active Clip IAC-60 pentru a-l face mai accesibil şi mult mai comod de purtat. Cu telefonul prins de geantă, de talie sau de braţ cu o banderola specială, ai acces la toate funcţiile acestuia chiar şi atunci cand faci sport.
Handsfree -ul Stereo Portable Handsfree HPM-65 este şi el proiectat să fie în primul rand uşor, cu carlige de prindere de ureche şi în al doilea rand stabil pentru a nu cădea din urechi în timpul mişcării. W710 dispune de un conector standard de 3,5 mm care îţi dă posibilitatea de a-ţi schimba căştile cu altele preferate.

Alte funcţii ale telefonului W710 ar fi: playerul Walkman, care este un software avansat cu Megabass ce permite căutarea şi sortarea melodiilor după numele artistului, albumului, melodiei şi playlistului; radio FM cu RDS unde pot fi memorate pană la 20 de posturi favorite şi, ce este interesant, poate fi folosit ca ceas cu alarmă.

Mai multe detalii despre acest telefon poti citi aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea