Stiinta & Tehnologie

Sony lanseaza un nou gen de telefoane gaming

Acum cateva luni internetul era impazit de imagini cu un posibil telefon "PSP" marca Sony Ericsson , ca mai apoi sa se descopere in dosarele FCC "modelele" brevetate de Sony Ericsson a unui telefon "gaming".

Dar aceste zvonuri au trecut destul de repede si lumea le-a uitat. Azi compania Sony Ericsson vine sa readuca in actualitate telefoanele "gaming", dar totusi pasul nu se face asa departe cum speram noi.

Inca nu avem PSPhone

Daca te astepti ca Sony Ericsson sa scoate pe piata noul PSPhone te inseli amarnic, dar acestia sunt la un pas mai aproape de a creea ceva bun.

Poate incercand sa devina "Wii"-ul industriei de telefonie mobila, Sony Ericsson au de gand sa isi "blindeze" telefoanele cu senzori de miscare.

Mai precis toate telefoane Sony Ericsson care au camera foto , adica probabil tot ce va scoate compania pe piata de acum inainte, va avea infiltrat acest senzor care va face ca terminalul sa devina un "controller" asemenea celui pe care Nintendo Wii il are.

Sony Ericsson si GestureTek

Acest lucru se va intampla din luna septembrie, pentru ca Sony Ericsson au semnat un parteneriat cu GestureTek care isi vor pune semnatura pe telefoanele companiei.

Softul este in prezent folosit in dispozitivul EyeToy care se ataseaza PlayStation-ului 2, iar la telefoane se va folosi de camera foto pentru a detecta miscarea; in acest fel utilizatorii vor avea un nou mod de joc.

Totusi, un gen asemanator de experianta de joc a fost folosit si de LG sau Apple pentru terminalele lor. Bineinteles ca aceasta miscare este alternativa data de Sony Ericsson platformei N-Gage a celor de la Nokia.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea