Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #zylo #spiro #walkman

Sony Ericsson Zylo si Spiro, cele mai noi "Walkman-uri sociale"

Producatorul de telefoane mobile Sony Ericsson anunta doua noi modele construite pe promisiunea marcii Walkman, terminalele Zylo si class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/spiro" title="spiro">spiro " title="spiro">Spiro .

Cele doua telefoane vor reprezenta un punct de intrare accesibil in portofoliul Sony Ericsson lansat sub motto-ul Divertisment prin Comunicare.

Sony Ericsson Zylo

Slider-ul Zylo mentine aceleasi linie ale design-ului telefoanelor Sony Ericsson care respecta forma mainii si includ, de asemenea, o tastatura ergonomica care face ca fiecare model sa fie usor de utilizat. Zylo este foarte compact, masoara 103 x 52 x 11,5 mm si cantareste in jur de 120 de grame. Telefonul mobil este dotat cu ecran cu diagonala de 2,6 inch si rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli, plus suport pentru 256.000 de culori. Modelul suporta marirea spatiului de stocare cu maxim 16 GB si dispune de o conectivitate ridicata, GPRS, EDGE si 3G. Walkman-ul are incorporata o camera foto de 3 MP, dar fara flash sau autofocus.

Fiind un telefon dedicat multimedia, modelul Sony Ericsson Zylo are player Walkman cu tehnologia Clear Audio, suport pentru formate FLAC, pe langa cele standard mp3 sau AAC/AAC+, functia TrackID, acces PlayNow si suport pentru retelele sociale Facebook, Twitter sau YouTube, Flickr si Picassa.

Sony Ericsson Spiro

Cel de al doilea terminal anuntat de joint-venture-ul suedezo-japonez este modelul Spiro. Asemenea primului model acesta este tot un slider, ceva mai robust, care masoara 92 x 48 x 16,8 mm, are ecran de 2,2 inch cu rezolutie 240 x 320  pixeli si are o camera foto mai modesta, de doar 2 MP.

Modelul Spiro este mai modest, avand un maxim de conectivitate EDGE si nu vine cu suportul audio de formate FLAC. Altfel, si acest Walkman fuctia TrackID, acces direct la Facebook, Twitter si YouTube, plus slot de 3,5 mm.

Cele doua terminale Walkman, Sony Ericsson Zylo si Sony Ericsson Spiro se vor lansa pe piata autohtona in vara lui 2010 (iulie sau august) si vor costa in jur de 450 RON (Zylo) si respectiv, aproximativ 300 RON (Spiro).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea