Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson Z610 - un 3G cu stil

Noul telefon 3G Sony Ericsson Z610 seamana cu o bijuterie . Are dimensiuni de 94.5x49x20 mm, cantareste 110g ,are suport GSM tri-band, Bluetooth si cablu USB 2.0.
Ceea ce atrage atentia inca de la inceput este displayul extern de 128x36 pixeli OLED care devine activ doar cand primesti apeluri , SMS sau MMS.
Displayul principal este un TFD de 2”, 262 de mii de culori si rezolutie de 220x176 pixeli. Telefonul are de asemenea o camera cu zoom digital de 2.5x si permite efectuarea de apeluri video. Cu o astfel de camera atat apelurile video cat si accesarea Internetului sunt o adevarata placere. Datorita optiunii Push Email si RSS poti primi pe telefonul mobil ultimile stiri.
Memoria interna este de 16MB dar poate fi extinsa cu ajutorul cardului de memorie Memory Stick Micro (M2) iar pachetul contine deasemenea un card de 64MB, conferindu-i astfel telefonului o capacitate de stocare atat de fotografii dar si de clipuri video si fisiere MP3.
Aplicatia Picture Blog permite utilizatorului sa imparta cu familia si prietenii fotografii prin intermediul unui “blogsite”.
Sony Ericsson iti da posibilitatea sa obtii tot ceea ce iti poti dori de la un telefon 3G.

Sony Ericsson va fi disponibil pe piata spre sfarsitul anului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea