Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson Z310 iti coloreaza contactele

Imag
inează-te posesorul noului Sony Ericsson Z310, un telefon care-ţi scoate în evidenţă stilul personal atat la birou cat şi atunci cand te distrezi. Anunţat astăzi, acest telefon special are un finisaj perfect lucios. Display-ul de pe clapetă este integrat în design, discret aşezat sub înveliş pană ce un mesaj sau un apel este primit. Telefonul are în dotare şi efecte de lumină colorată care îţi iau ochii şi care pot fi atribuite contactelor din agendă; aşa că poţi recunoaşte din prima cine te sună.

“Stilata clapetă de telefon este una fără de care nu vei putea trăi. Nu numai că are un look frumos şi culori vibrante, mai este însă şi înzestrat cu opţiuni absolut necesare pentru acest tip de telefon: cameră VGA, tonuri muzicale MP3 şi conexiune Bluetooth®” a spus Steve Walker, Head of Product Marketing în cadrul Sony Ericsson. “Înfăţişării telefonului i-au fost adăugate nişte caracteristici inovative de design ce se găsesc în mod normal numai la telefoane mai avansate.”

Finisajul perfect, semi-transparent de pe faţa telefonului permit icoanelor de pe ecran (care semnalizează atunci cand au loc diferite activităţi pe telefon) să se “ascundă” ochilor. Iar un display exterior separat, conceput sub suprafaţa telefonului, te anunţă exact cine te sună.

Pe langă designul frapant există şi o serie de efecte inedite de lumină care servesc atat la personalizarea telefonului cat şi a agendei de contacte. Trebuie doar să atribui o lumină de o anumită culoare celor care te sună frecvent şi vei şti imediat dacă eşti sunat de la birou, dacă prietenul cel mai bun stabileşte o oră de întalnire, sau dacă mama ta te sună să te invite duminică la masa de pranz! Ai posibilitatea să setezi înfăţişarea şi starea meniului şi a display-ului pentru a fi în acord cu momentele din zi: o temă dinamică în timpul zilei, iar seara alta mai relaxantă sau subtilă.

Deşi este simplu de folosit, Z310 este dotat cu opţiuni care te ajută să-ţi organizezi viaţa dar şi să te distrezi. Camera VGA integrată îţi permite să faci instantanee şi să le împărtăşeşti imediat cu familia şi cu prietenii prin intermediul Picture Blogging (încărcand imagini direct de pe Z310 pe site-ul blogului) sau prin MMS. Altfel poţi folosi telefonul ca un foto portabil ca să fii sigur că amintirile sunt întotdeauna cu tine.

Şi nu trebuie să te îngrijorezi dacă nu-ţi găseşti telefonul în geantă sau sub vraful de hartii. Conectează Z310 la o pereche de căşti Bluetooth, cum ar fi confortabilul şi compactul Headset HBH-PV705, şi nu vei rata nici un apel.

Poţi alege Z310 în culoarea care te prinde cel mai bine în viaţa de zi cu zi şi se potriveşte garderobei tale. Acest telefon atrăgător este disponibil în trei culori individuale: negru, bronz şi roz.

Z310 este un telefon EDGE în bandă triplă ce va fi disponibil în primul trimestru al anului 2007.
  •   2006-12-06
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.