Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson Z 710i - imagini de calitate superioara

Tot
ce îţi trebuie pentru poze şi videoclipuri deosebite – transfocare digitală, contor automat, mod de noapte – pe care le transmiţi simplu, în blog. Croazieră pe autostrada informaţieiNavighează pe Web cu un browser HTML complet; rezervă bilete, verifică licitaţiile online, fă cumpărături, descarcă conţinut – oricând doreşti. Rapid. Alege-ţi conexiunea Conectează-te rapid şi simplu la PC pentru a sincroniza datele; conectează-te la Internet pentru email şi navigare pe Web, cu sau fără fire. Acest telefon neted cu clapetă este dotat cu cea mai nouă tehnologie pentru transfer rapid de date. De ce să mai aştepţi? Prin EDGE totul se mişcă mai rapid. Imagini, descărcări, email şi Web.

Internetul mobil adevărat îţi permite să navighezi pe Web şi să gestionezi eficient emailul prin facilităţile oferite de telefon, oriunde te afli. Email instantaneu în telefonul tău mobil, exact ca în computerul de acasă. Mesajele sunt trimise direct în telefon, de îndată ce sosesc. Tehnologia wireless Bluetooth™ îţi eliberează mâinile, iar dispozitivele tale comunică între ele fără complicaţii, pe o rază de până la 10 metri.

Modul simplu de a reda viaţa în imagini. Fă sau alege o poză, adaugă puţin text şi public-o pentru prieteni şi familie. Mai multe despre postarea în blog
Bucură-te în timp real de transmisii video de pe Internet - nu aştepţi să se descarce, nu utilizezi spaţiu de stocare în telefon, doar recepţionezi. Savurează imaginile transmise sau înregistrate şi muzica, utilizând Media playerul integrat. Sunt acceptate câteva formate de fişiere.

  •   2007-03-22
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: O cariera de succes la varsta de 5 ani

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Cum iti gasesti un job pe timp de criza?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare