Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #xperia x2 #x-panel #xperia services

Sony Ericsson XPERIA X2 s-ar putea lansa in curand la americani

Lansarea smartphone-ului Sony Ericsson XPERIA X2 a fost deja amanata de doua ori in Statele Unite ale Americii, dar recent site-ul oficial Sony l-a afisat in paginile sale virtuale.

Totusi, telefonul vine cu o mica modificare in nume, versiunea americana numindu-se Sony Ericsson XPERIA X2a.

Naluca XPERIA X2

Pana in prezent site-ul oficial al operatorului de telefonie mobila Vodafone din Marea Britenie a prezentat in sectiunea "In curand" imaginea celui mai nou terminal Sony Ericsson XPERIA, modelul X2.

Totodata, se zvonea ca terminalul e posibil sa fie disponibil doritorilor din luna noiembrie 2009. Sony Ericsson XPERIA X2 a fost anuntat oficial la inceputul lunii septembrie. Impreuna cu acest telefon, joint-venture-ul a lansat si un service special denumit XPERIA Services format dintr-o echipa tehnica specializata. Sony Ericsson XPERIA X2 are aceeasi interfata de utilizator X-Panel, dar cu noi functii, printre care optiunea de SlideView, pentru acces rapid la optiunile cele mai des folosite ale telefonului: lista de contacte, mesagerie, acces media, descrierea activitatilor neefectuate.

Specificatii tehnice X2

Noul telefon mobile XPERIA X2 este un slider cu tastatura QWERTY fizica completa care masoara 110 x 54 x 16 mm si cantareste 155 de grame. Modelul are un ecran tactil de 3,2 inch cu rezolutie 800 x 480 de pixeli si afiseaza pana la 65.000 de culori.

Spre deosebire de primul XPERIA, terminalul X2 are o camera foto de 8 MP cu autofocus, flash LED, touch focus, player muzical si video, slot de 3,5 mm, iar conectivitatea terminalului este ridicata, GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA/HSUPA si Wi-Fi. Se presupune ca Sony Ericsson XPERIA X2 va fi disponibil pe plan local din ultimul trimestru al acestui an la un pret de aproximativ 2.000 RON cu TVA inclus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea