Stiinta & Tehnologie

#idei #concept #xperia x2 #sony ericsson

Sony Ericsson XPERIA X2 cu Symbian si Android

Fanii Sony Ericsson si-au aratat inca o data indemanarea si au creat o noua serie de telefoane concept, de data aceasta a unui XPERIA X2 .

Seria XPERIA nu este la prima abordare. Pana in prezent XPERIA X2 are 10 concepte prezentate de fani sau designeri independenti.

XPERIA X2 cu Symbian

Sursa principala de idei este comunicatea online Esato , iar de data aceasta utilizatorul cu numele de FlamEmo a pus in practica un terminal Sony Ericsson XPERIA X2 care va rula sistemul de operare Symbian.

Utilizatorul nu a prezentat si alte detalii tehnice ale telefonului, dar a mentionat ca modelul ar trebui sa aiba ecran tactil, memorie interna foarte mare, o camera foto de 8 megapixeli si o gramada de alte lucruri pe care modelul Nokia N97 le are.

XPERIA X2 Android

Un alt concept al lui X2 a fost creat de utilizatorul Sealover94 din aceeasi comunitate. Modelul sau prezinta un Sony Ericsson XPERIA care ruleaza sistemul de operare Android.

Asemenea conceputului anterior, Sealover94 adauga telefonului sau un ecran tactil, memorie interna mare si o camera foto decenta, tastatura virtuala si interfata rapida.

XPERIA X2 pentru toata lumea

In mod normal, seria XPERIA de la Sony Ericsson va contine doar telefoane high-end, smartphone-uri cu foarte multe functii, dar care nu vor fi cele mai ieftine de pe piata . In schimb, J. Havrlant, unul dintre designerii independenti, care a mai creat modele de Sony Ericsson, a conceput un model de terminal destinat maselor.

In viziunea lui Sony Ericsson XPERIA X2 ar avea ecran de 3,5 inch, sensibil la atingere cu rezolutie mare si va seamana foarte mult cu iPhone-ul, HTC Diamond sau Samsung Omnia si asemenea lor nu va avea tastatura fizica QWERTY. Totusi, spre deosebire de terminalele high-end, XPERIA X2 va fi un telefon accesibil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea