Stiinta & Tehnologie

#interfata utilizator #x-panel #xperia x2 #sony ericsson #windows mobile 6.5

Sony Ericsson XPERIA X2 a fost anuntat oficial

Sony Ericsson prezinta noul XPERIA X2 , primul telefon care foloseste platforma Windows Mobile 6.5. Pentru a oferi asistenta permanent utilizatorilor acestui telefon, Sony Ericsson lanseaza serviciul XPERIA Services format dintr-o echipa tehnica specializata.

Astfel, in cazul in care orice utilizatoe de XPERIA va intampina probleme cu telefonul in timp ce se afla intr-o tara straina, printr-un apel acesta va primi ajutorul echipei XPERIA Services.

Specificatii tehnice

Noul telefon mobile XPERIA X2 este un slider cu tastatura QWERTY fizica completa care masoara 110 x 54 x 16 mm si cantareste 155 de grame. Modelul are un ecran tactil de 3,2 inch cu rezolutie 800 x 480 de pixeli si afiseaza pana la 65.000 de culori. Sony Ericsson XPERIA X2 are aceeasi interfata de utilizator X-Panel , dar cu noi functii si care acum include optiunea de SlideView, pentru acces rapid la optiunile cele mai des folosite ale telefonului: lista de contacte, mesagerie, acces media, descrierea activitatilor neefectuate(e-mail-uri necitite, apeluri nepreluate sau sms-uri la care nu s-a raspuns).

Telefonul este cu 14 paneluri deja instalate si inca 16 disponibile pentru a fi descarcate. In acest fel, utilizatorii pot personaliza interfata telefonului pentru a avea acces la aplicatii precum Skype, Google, CNN, Windows Live sau YouTube.

Alte detalii

Spre deosebire de primul XPERIA, terminalul X2 are o camera foto de 8 MP cu autofocus, flash LED, touch focus, functii de geo-tagging, tehnologiile face detection, smart contrast si stabilizator de imagine.

Totodata, modelul vine dotat cu player muzical si video, slot de 3,5 mm, iar pentru cei care vor dori acces la ecranul televizorului, aceasta va include cablu TV out. Conectivitate terminalului este ridicata, GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA/HSUPA si Wi-Fi.

Sony Ericsson XPERIA X2 este compatibil GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 si UMTS/HSPA 850/900/2100 si va fi disponibil pe plan local din ultimul trimestru al acestui an la un pret estimativ de 2.000 RON cu TVA inclus.

Sony Ericsson XPERIA X2 - prezentare oficiala cu Aaron Duke, Product Manager in cadrul Sony Ericsson

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea