Stiinta & Tehnologie

#romania #vivaz pro #vivaz #mini pro #x10 mini #sony ericsson xperia x10

Sony Ericsson XPERIA X10, X10 mini & mini Pro, Vivaz & Vivaz Pro, ajung oficial in Romania (VIDEO)

Producatorul de telefoane mobile Sony Ericsson prezinta o familie de telefoane care respecta promisiunea companiei de a oferi Divertisment prin Comunicare.

Astfel, piata romaneasca s-a imbogatit cu cinci noi telefoane, terminalele Vivaz, Vivaz Pro , XPERIA X10, & mini Pro . Preturile telefoanelor nu au fost inca anuntate.

Sony Ericsson XPERIA X10, X10 Mini & Mini Pro

Printre specificatiile tehnice ale lui XPERIA, se numara si camera foto de 8,1 MP, receptorul GPS, broadcast TV, conectivitate HSDPA si Wi-Fi, plus slot pentru mufa standard de 3,5 mm si port miniUSB. Smartphone-ul masoara 119 x 63 x 13 mm, cantareste 135 de grame si are ecran de 4 inch, sensibil la atingere cu rezolutie de 852 x 480 px si suport multitouch. Modelul are o memorie interna de 1 GB, iar utilizatorul are posibilitatea de upgrade printr-un card microSD cu maxim 32 GB. Procesorul dispozitivului este un Qualcomm QSD8250 Snapdragon de 1 Ghz. se foloseste de o noua platforma denumita UX (User Experience). Totodata, terminalul este primul telefon al companiei care ruleaza sistemul de operare Android si aplicatiile Mediascape si Timescape.

Cele doua telefoane mobile vin cu specificatii tehnice asemanatoare, diferentele constand in faptul ca modelul Mini Pro are tastatura fizica QWERTY completa. care a fost initial cunoscut sub numele de cod Robyn ruleaza sistemul de operare Android 1.6. Modelul masoara 83 x 50 x 16 mm, are ecran de 2,5 inch, sensibil la atingere, dar rezistent la zgarieturi. Display-ul are o rezolutie de 240 x 320 pixeli si poate afisa pana la 65.000 de culori. Ca si originalul si aceste doua modele folosesc platforma denumita UX (User Experience) si vin cu aplicatiile Mediascape si Timescape.

XPERIA X10 Mini si Mini Pro au camera foto de 5 MP cu autofocus si flash LED si vin dotate cu receptor GPS, broadcast TV, conectivitate HSDPA si Wi-Fi, plus slot pentru mufa standard de 3,5 mm si port miniUSB. Pentru cei care prefera retele sociale, Sony Ericsson XPERIA X10 Mini si Mini Pro ofera acces direct catre site-urile Facebook, Twitter si MySpace, player muzical si video.

si Vivaz Pro

Sony Ericsson Vivaz si Vivaz Pro au fost printre modelele prezentate de Sony Ericsson in deschiderea oficiala a MWC 2010. Din pacate, spre deosebire de Vivaz, modelul Pro nu este capabil sa capteze videoclipuri la rezolutie high-def la 720p. Totusi, smartphone-ul pluseaza cu tastatura fizica QWERTY completa. Sony Ericsson Vivaz are camera de 8 MP capabila de capturi HD, iar Vivaz Pro vine dotat cu o camera foto de 5 MP.

Altfel, ambele telefoane au caracteristici asemanatoare, amandoua au display tactil de 3,2 inch cu rezolutie de 360 x 640 pixeli. Printre specificatiile tehnice ale telefoanelor se numara si slotul microUSB sau cel pentru castile audio de 3,5 mm. Sony Ericsson Vivaz si Vivaz Pro au o conectitivitate ridicata, Wi-Fi, DLNA, HSDPA si HSUPA si receptor GPS si ofera acces direct catre retele sociale.

Galerie foto cu

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea