Stiinta & Tehnologie

#orange uk #android #xperia x10 #sony ericsson

Sony Ericsson XPERIA X10, varianta alba, exclusiv la Orange

Desi operatorul de telefonie mobila Orange UK este ultimul care lanseaza smartphone-ul Sony Ericsson XPERIA X10 , acesta va fi singurul care il va face disponibil in varianta alba.

In Marea Britanie, telefonul mobil cu Android a joint-venture-ului suedezo-japonez mai este distribuit si de operatorii O2, Vodafone, T-Mobile si Virgin.

Specificatii tehnice

Modelul Sony Ericsson XPERIA X10 se foloseste de o noua platforma denumita UX (User Experience). Totodata, terminalul este primul telefon al companiei care ruleaza sistemul de operare Android. Smartphone-ul XPERIA X10 masoara 119 x 63 x 13 mm, cantareste 135 de grame si are ecran de 4 inch, sensibil la atingere cu rezolutie de 852 x 480 px si suport multitouch. Modelul are o memorie interna de 1 GB, iar utilizatorul are posibilitatea de upgrade printr-un card microSD cu maxim 32 GB. Procesorul dispozitivului este un Qualcomm QSD8250 Snapdragon de 1 Ghz.

Telefonul mobil XPERIA X10 are camera foto de 8,1 MP cu autofocus si flash LED, tehnologia de detectare a fetei si zambetului si capacitatea de a face capturi video. Smartphone-ul mai vine dotat cu receptor GPS, broadcast TV, conectivitate HSDPA si Wi-Fi, plus slot pentru mufa standard de 3,5 mm si port miniUSB.

Alte detalii

Sony Ericsson XPERIA X10 mai vine dotat cu aplicatiile Mediascape si Timescape. Timescape organizeaza toata comunicarea cu o persoana intr-un singur loc, iar Mediascape ofera acces rapid la continutul multimedia si combina pozele, melodiile si clipurile incarcate pe telefon cu cele disponibile pe YouTube si PlayNow.

Pentru cei care prefera retele sociale , sony ericsson xperia x10 ofera acces direct catre site-urile Facebook, Twitter si MySpace, player muzical si video. Din pacate, in prezent nu se stie data exacta XPERIA X10 se va lansa oficial si pe piata din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea