Stiinta & Tehnologie

#mini pro #xperia x10 mini #sony ericsson

Sony Ericsson XPERIA X10 Mini si X10 Mini Pro, din aprilie in Marea Britanie

Cele doua telefoane mobile anuntate de Sony Ericsson in cadrul Mobile World Congress 2010, XPERIA X10 Mini si X10 Mini Pro se vor lansa in luna aprilie in Europa.

Primii care vor putea achitiziona telefoanele sunt britanicii, cele doua terminale fiind deja disponibile in sistem de pre-comanda .

La pre-comanda

In luna aprilie 2010, operatorul de telefonie mobila Vodafone UK va lansa oficial cele doua telefoane in magazinele sale. Insa, pentru moment, europenii pot sa iti rezerve modelele in sistem de pre-comanda de pe site-ul Expansys. sony ericsson xperia x10 mini costa in jur de 450 USD, iar sony ericsson xperia x10 mini Pro costa aproximativ 500 USD. Modele vor avea un card microSD la pachet. Cele doua telefoane mobile vin cu specificatii tehnice asemanatoare, diferentele constand in faptul ca modelul Mini Pro are tastatura fizica QWERTY completa. Sony Ericsson XPERIA X10 Mini care a fost initial cunoscut sub numele de cod Robyn ruleaza sistemul de operare Android 1.6. Modelul masoara 83 x 50 x 16 mm, are ecran de 2,5 inch, sensibil la atingere, dar rezistent la zgarieturi. Display-ul are o rezolutie de 240 x 320 pixeli si poate afisa pana la 65.000 de culori.

UX - User Experience

Ca si originalul si aceste doua modele folosesc platforma denumita UX (User Experience) si vin cu aplicatiile Mediascape si Timescape. Este posibil ca telefoanele sa aiba amandoua o memorie interna de 128 MB, un card microSD de 1 GB la pachet, iar utilizatorul are posibilitatea sa faca upgrade printr-un card microSD cu maxim 16 GB. Procesorul dispozitelor este un Qualcomm MSM7227 600 MHz.

XPERIA X10 Mini si Mini Pro au camera foto de 5 MP cu autofocus si flash LED si vin dotate cu receptor GPS, broadcast TV, conectivitate HSDPA si Wi-Fi, plus slot pentru mufa standard de 3,5 mm si port miniUSB. Pentru cei care prefera retele sociale, Sony Ericsson XPERIA X10 Mini si Mini Pro ofera acces direct catre site-urile Facebook, Twitter si MySpace, player muzical si video.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea