Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson xperia x10 mini #sony ericsson xperia x10 mini pro #sony ericsson vivaz pro

Sony Ericsson XPERIA X10 Mini, Mini Pro si Vivaz Pro au fost prezentate oficial

Joint-venture-ul suedezo-japonez si-a deschis prezentatile din acest and de la Mobile World Congress cu versiunile "mini" ale lui XPERIA X10, modelele Mini & Mini Pro.

Alaturi de cele doua, reprezentantii companiei au mai facut publica existenta lui sony ericsson vivaz pro, versiunea cu tastatura QWERTY a primului terminal care poate filma in HD.

sony ericsson xperia x10 mini & Mini Pro

Cele doua telefoane mobile vin cu specificatii tehnice asemanatoare, diferentele constand in faptul ca modelul Mini Pro are tastatura fizica QWERTY completa. Sony Ericsson XPERIA X10 Mini care a fost initial cunoscut sub numele de cod Robyn ruleaza sistemul de operare Android 1.6. Modelul masoara 83 x 50 x 16 mm, are ecran de 2,5 inch, sensibil la atingere, dar rezistent la zgarieturi. Display-ul are o rezolutie de 240 x 320 pixeli si poate afisa pana la 65.000 de culori. Ca si originalul si aceste doua modele folosesc platforma denumita UX (User Experience) si vin cu aplicatiile Mediascape si Timescape. Este posibil ca telefoanele sa aiba amandoua o memorie interna de 128 MB, un card microSD de 1 GB la pachet, iar utilizatorul are posibilitatea sa faca upgrade printr-un card microSD cu maxim 16 GB. Procesorul dispozitelor este un Qualcomm MSM7227 600 MHz.

XPERIA X10 Mini si Mini Pro au camera foto de 5 MP cu autofocus si flash LED si vin dotate cu receptor GPS, broadcast TV, conectivitate HSDPA si Wi-Fi, plus slot pentru mufa standard de 3,5 mm si port miniUSB. Pentru cei care prefera retele sociale, Sony Ericsson XPERIA X10 Mini si Mini Pro ofera acces direct catre site-urile Facebook, Twitter si MySpace, player muzical si video.

sony ericsson vivaz Pro

Sony Ericsson Vivaz Pro a fost si el printre modelele prezentate de Sony Ericsson in deschiderea oficiala a MWC 2010. Din pacate, spre deosebire de telefon mobil original, modelul Pro nu este capabil sa capteze videoclipuri la rezolutie high-def la 720p. Totusi, smartphone-ul pluseaza cu tastatura fizica QWERTY completa.

Altfel, terminalul dispune de un display tactil de 3,2 inch cu rezolutie de 360 x 640 pixeli. Sony Ericsson Vivaz Pro vine dotat cu o camera foto de 5 MP, cu autofocus, flash LED, tehnologiile de detectare a fetei si zambetului si functia geo-tagging. In plus, modelul dispune de un CPU ARM Cortex A8 de 720 MHz si procesor grafic PowerVR SGX.

Printre specificatiile tehnice ale telefonului se numara si slotul microUSB sau cel pentru castile audio de 3,5 mm. Sony Ericsson Vivaz Pro are o conectitivitate ridicata, Wi-Fi, DLNA, HSDPA si HSUPA si receptor GPS si ofera acces direct catre retele sociale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea