Stiinta & Tehnologie

#windows mobile #xperia #sony ericsson x1

Sony Ericsson XPERIA X1 se lanseaza in Romania

Terminalul sony ericsson xperia x1 va fi disponibil in oferta operatorului de telefonie mobila Vodafone.

Modelul X1 este primul terminal Sony Ericsson care ruleaza sistem de operare Windows Mobile .

Cand poate fi cumparat?

Sony Ericsson Xperia X1 va fi disponibil incepand din 30 ianuarie 2009. Terminalul masoara 110,5 x 52,6 x 17 mm, cantareste 145 de grame si ruleaza Windows Mobile 6.1.

Terminalul are ecran de 3 inch cu 65.000 de culori si rezolutie de 800 x 480 pixeli. Nu ii lipseste tastatura completa QWERTY, accelerator si joystick de navigare optic.

XPERIA are la interior un procesor Qualcomm MSM7200 de 528MHz, memorie interna de 400 MB si 256 MB memorie RAM, plus 512 MB spatiu de stocare . Acesta poate fi marit ulterior prin atasarea unui card microSD sau TransFlash.

Alte detalii


Telefonul are camera foto de 3,2 megapixeli cu flash si autofocus, suport pentru mesaje SMS, MMS, e-mail, Push E-Mail si mesaje instant, receptor GPS incorporat cu functii aGPS.

La capitolul multimedia, terminalul este sustinut de player-ul muzical si video, slot-ul standard de 3,5 mm, suita Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote , PDF), plus conectivitatea GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth 2.0 cu A2DP si USB 2.0.

Sony Ericsson Xperia X1 va fi disponibil in magazinele Vodafone Romania si ale partenerilor sai, incepand din 30 ianuarie 2009, la preturi care vor fi anuntate in curand.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea