Seria XPERIA de la Sony Ericsson reprezinta sursa principala de inspiratie pentru fani marcii, acestia prezentand inca un concept inedit, modelul Candela .

Prototipul XPERIA Candela a fost prezentat de razec, unul din utilizatorii comunitatii virtuale Esato .

Ecran special

Telefonul conceput de razec este o adevarata capodopera a tehnologiei, acesta fiind un slider cu doua ecrane, ambele sensibile la atingere. Mai mult, Candela vine cu functiile televizoarelor Sony Bravia si ar fi singurul telefon mobil cu ecran RGB LED.

Rata de contrast a diplay-ului este de 1.000.000:1 si are o rezolutie de 852 x 480 pixeli, plus format wide de 16:9. Ecranul al doilea poate deveni atata o tastatura virtuala , cat si un panou de desen sau scris sau consola de joc cu butoane virtuale. Sony Ericsson Candela ruleaza sistemul de operare Google Android, care poate fi personalizat dupa bunul plac al utilizatorului. Modelul ar dispune de doua procesoare, un AMD Z430 care controleaza suita Photoshop preinstalata si al doilea, un Snapdragon de 1 Ghz, care controleaza jocurile pe care utilizatorul le ruleaza pe telefon.

Alte detalii


Terminalul vine echipat cu o camera foto de 12 MP cu flash LED si autofocus, plus capacitatea de a face capturi video in format high-definition de 720p cu 300 fps (frames per second/cadre pe secunda).

Sony Ericsson Candela dispune de conectivitate HSUPA si WiMAX si ar fi disponibil in doua variante, una cu memorie interna de 16 GB si alta cu o capacitate de 32 GB.

  •   2009-09-17
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Rolul tatalului in stabilirea bugetului familiei

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii