Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson W960i Walkman in Romania

O imbinare reusita intre un telefon UMTS subtire si un player media de inalta performanta, telefonul Walkman W960i este destul de incapator pentru cele pana la 8000 de melodii. Dispune si de un player Walkman pentru navigare senzitiva prin playlist pe ecranul larg. Ecranul de 2,6 inci este menit sa faca fata camerei de 3,2 megapixeli si, totodata, sa fie indeajuns de larg pentru vizionarea de filmulete la calitate TV.

Pana la 700 de albume si in jur de 8000 de melodii, pot fi stocate pe cei 8GB ai telefonului W960i Walkman . Administrarea melodiilor este usoara si se poate transfera pana la 1GB de date, incluzand melodii, de pe PC pe telefon, in mai putin de trei minute.

„Poti naviga pe W960i si accesa fisiere media doar atingand cu degetul (sau cu un stylus ). Apasa tastele pentru a-ti gasi tipul de divertisment care-ti convine. Daca filmele sunt optiunea ta, telefonul suporta redare video la 30 de frameuri pe secunda, similara calitatii TV.”, anunta compania producatoare.

Cititi continuarea in PC World

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea