Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson W950i, visul iubitorilor de muzica

Sony Ericsson anunţă lansarea în Romania a W950i, un produs subţire şi elegant, echipat cu tehnologie UMTS şi cu o memorie internă de 4GB. În plus, modelul permite, prin simpla apăsare a touchscreen-ului, navigarea facilă prin folderele care conţin fişiere muzicale.

Mai mult decat un simplu telefon muzical, W950i este unul din cele mai specializate telefoane din portofoliul Sony Ericsson. Modelul oferă viteză de bandă largă pentru accesarea e-mail-urilor şi navigarea pe Internet, dar şi pentru adăugarea de aplicaţii de divertisment de înaltă performanţă.

“Introducerea mărcii Walkman ® în gama telefoanelor Sony Ericsson, una din cele mai remarcabile realizări ale companiei în anul 2005, a dus la vanzarea a peste 3 milioane de telefoane muzicale Walkman® în mai puţin de şase luni”, a declarat Miles Flint, Preşedintele Sony Ericsson. “W950i este al şaselea telefon mobil Walkman® lansat, audiţiile muzicale prin intermediul telefoanelor mobile devenind deja o obişnuinţă în randul utilizatorilor. Această lansare demonstrează flexibilitatea ultimei versiuni a sistemului de operare Symbian v9.1 şi a platformei UIQ 3.0 în a crea o ofertă focusată atăt pe divertisment cat şi pe business. W950i este al treilea model Sony Ericsson care utilizează cea mai recentă platformă Symbian”.

Designul telefonului W950i va atrage atenţia celor mai exigenţi şi avizi iubitori ai obiectelor stilate. Forma sa subţire, fină şi delicată, este subliniată de culoarea purpurie cu uşoare accente portocalii. Individualitatea inconfundabilă a designului acestui model este accentuată de lumina portocalie care radiază din corpul tastelor destinate ascultării de muzică.

Music player-ul încorporat în modelul W950i are caracteristicile şi calitatea unui music player dedicat. Cei 4 GB de memorie sunt suficienţi pentru a stoca 4000 de melodii, iar calitatea sonoră a muzicii redate în căşti face extrem de plăcute audiţiile muzicale. O interfaţă grafică elaborată permite navigarea facilă şi selectarea melodiilor preferate după playlist sau după numele cantecului ori al artistului. În plus, cu ajutorul touchscreen-ului albumele pot fi alese şi în funcţie de coperta lor. W950i oferă posibilitatea utilizării simultane şi alegerea între audiţia muzicală, editarea textelor, expedierea de e-mail-uri şi navigarea pe Internet.

Încărcarea de fişiere muzicale este rapidă şi simplă şi se poate realiza în mai multe feluri. Software-ul Disc2Phone este un pachet intuitiv de transfer al fişierelor muzicale de pe PC. Tehnologia UMTS permite transferul rapid, direct în telefon, a muzicii disponibile pentru descărcare la operatorii de telefonie mobilă.

Pe langă music player, W950i este un adevărat centru de divertisment care furnizează fişiere de sunet şi video de înaltă calitate. Utilizatorii pot beneficia de toată gama de aplicaţii multimedia mobile, de la navigarea pe Internet, servicii de e-mail şi transfer de fişiere video, pană la jocuri 3D şi transmisie de fişiere multimedia. În afară de muzică, capacitatea de memorie de 4 GB oferă spaţiu suficient de stocare pentru fotografii, videoclipuri şi e-mail-uri cu fişiere ataşate.

Sunetul stereo oferit de căştile wireless este acum posibil datorită funcţiei Bluetooth încorporată în W950i. Headset-ul Bluetooth stereo HBH-DS970 oferă, pe langă sunet stereo de înaltă calitate, şi un confort deosebit. Produsul va fi livrat atat în pachetul telefonului cat şi ca accesoriu de sine stătător.

W950i beneficiază şi de aplicaţiile altor companii. Toate aceste aplicaţii sunt accesibile şi se pot descărca din magazinul virtual Sony Ericsson Application Shop.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea