Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson W910 Walkman: memorie de 8 GB

“Entuziasmul pietei pentru gama telefoanelor Walkman a depasit cu mult pana si previziunile noastre,” a afirmat Miles Flint, Presedinte al Sony Ericsson. “Cu vanzari globale care depasesc 26,5 milioane de telefoane Walkman si utilizatori care inteleg cu adevarat beneficiile “muzicii din telefonul tau”, este timpul sa fie lansat urmatorul “album”! Aceasta inseamna noi telefoane Walkman care sa realizeze mult mai rapid si confortabil transferurile si descarcarea muzicii, cat si moduri inovative de a cauta prin multitudinea de melodii. Noile telefoane merg dincolo de muzica, inlesnind accesul catre jocuri, filmulete si Internet.”

- Simte muzica
Aduna muzica si creeaza-ti un playlist care sa fie conform starii tale de spirit. Treci prin colectia de muzica cu ajutorul unei simple miscari a telefonului.
- Preia controlul
Manuieste telefonul ca pe o consola portabila de jocuri. Misca-l pentru a infrunta actiunea 3D.
- Misca-te rapid
Foloseste noul Manager Media pentru a transfera filmulete, muzica, poze si multe
altele de pe telefonul tau. Agita telefonul cu ajutorul functiei Shake control poti sa sari la melodia urmatoare daca misti telefonul intr-o directie sau inapoi, daca il misti in cealalta directie. Misca W910 inainte si inapoi si vei putea face shuffle prin playlistul tau. Adauga de asemenea o noua dimensiune la sistemul de joc pe mobil. Daca obosesti sa folosesti butoanele dedicate pentru joc, dirijeaza telefonul din stanga in dreapta pentru a te misca in voie.

Descarca-l
Telefonul W910 Walkman va dispune de ultima versiune a serviciului PlayNow (PlayNow4.0). Ofera utilizatorului acces instant la un catalog de jocuri, tonuri master si muzica, incluzand mii de melodii de la Sony BMG. Asculta-le inainte, selecteaza-le si plateste melodiile, totul cu cateva clickuri, si descarca-le la cerere direct pe telefonul tau.

Muzica potrivita pentru starea ta de spirit
Alege muzica cea mai potrivita pentru starea ta de spirit cu ajutorul SensMe, un nou mod complet de a accesa muzica pe telefonul Walkman. Cauta prin colectia ta si creeaza playlisturi bazate mai mult pe ritm si genul muzical decat pe artisti sau albume. Vizualul unic infatiseaza fiecare melodie ca puncte dintr-o matrice, asezate pe axe orizontale si verticale in acord cu atributele lor. In acest fel poti selecta un grup de melodii care sa se potriveasca starii tale pentru a crea un playlist. Sau selecteaza pur si simplu melodii individuale dupa cum doresti. Fiind o alternativa la cataloagele conventionale de muzica ale telefonului, SensMe este modalitatea perfecta de a-ti crea o coloana sonora in acord cu dispozitia ta.

Administreaza-ti fisierele media
Noul browser media al telefonului W910 Walkman plaseaza toate fisierele media intr-o zona centrala, facand mai usoara accesarea muzicii, a filmuletelor sau podcasturilor de la o singura fereastra din meniul telefonului.

Telefonul W910 Walkman te ajuta sa sortezi numeroasele fisiere media, chiar inainte sa ajunga in telefon. Cu ajutorul noului program Media Manager PC poti sa-ti organizezi muzica, pozele si podcasturile pe calculatorul tau si sa le transferi prin USB pe propriul telefonul. Este un program foarte accesibil, prin care poti sa cauti si sa selectezi muzica pe calculator sau pe cd-urile audio, sa le convertesti la formate compatibile pentru mobil inainte ca transferul sa aiba loc, astfel salvand timp cat si resursele telefonului.


Ai parte de mai mult
Cu spatiu pentru peste 900 de melodii pe W910 (prevazut cu 1GB Memory Stick Micro), vei vrea sa te bucuri de muzica din plin. Asa incat de ce sa nu alaturi un set de casti stereo Bluetooth HBH-DS220 cu un transfer audio bogat, clar direct de pe telefonul tau. Sau poti transforma W910 intr-un sistem mini stereo conectandu-l la noul suport de birou MDS-65.

Tomotaka Tsutsushio, Manager de produs pentru telefonul W910 Walkman in cadrul Sony Ericsson, conchide: “Cu ecranul sau larg si playerul Walkman puternic, W910 iti permite sa vizualizezi, sa redai sau sa asculti. Este un sistem de divertisment complet.”

Telefonul Sony Ericsson W910 Walkman va fi disponibil in doua culori, Hearty Red sau Noble Black din Q4 al 2007. Va fi disponibil in urmatoarele retele:
W908c: GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900
W910i: UMTS/HSDPA 2100-GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea