Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson W902, W595, W302 si Remi in lucru

Se pare ca dupa lansari si anulari de telefoane, cei de la Sony Ericsson nu se potolesc si lucreaza in continuare la alte modele.

Bineinteles ca "spionii" nu le pot trece cu vederea si acum avem ocazia sa vedem primele poze a patru noi modele ale companiei suedezo-japoneze, Sony Ericsson W902 , W595, W302 si Remi.

Walkman power

Dupa cum se vede primele trei telefoane sunt toate din gama Walkman a celor de la Sony Ericsson. Modelul W902 are nume de cod Patty, iar printre altele are o camera foto de 5 megapixeli, cu autofocus, flash LED si bineinteles butoanele dedicate player-ului muzical. Ecranul lui W902 este de 2,2 inch de rezolutie QVGA, memorie interna de 160 MB si vine la pachet cu un card microSD de 8 GB.

E timpul sa ne indreptam privirile spre Sony Ericsson W595 , a carui nume de cod este Linda, un slider Walkman, asemanator cu W580, pana la urma acest nou terminal fiind urmasul celui din urma. Din trasaturile acestuia se numara o camera foto de 3,2 megapixeli, player Walkman versiunea 3.0, radio FM, slot pentru card microSD de 2 GB inclus in pachet, accelerometru, Google Maps preintalate si receptor GPS.

Feng si Remi

Un alt Walkman al companiei, este modelul Sony Ericsson W302 , cu nume de cod Feng. Candybar-ul este un telefon mid-level, care seamana mult cu W880 -ul, dar numai la infatisare. Terminalul are ecran cu rezolutie 176 x 220 pixeli, camera de doar 2 megapixeli fara autofocus sau flash. Probabil ca player-ul Walkman din dotare va fi totusi cea mai recenta versiunea 3.0.

Sony Ericsson Remi este ultimul in aceasta lista, numele lui fiind si "codul". Terminalul este un candybar care aduce aminte ca aspect cu modelul T280. Din pacate despre acest model nu se stiu prea multe lucruri, singurele informatii fiind "vizibile" din imaginile de pe internet.

De sus in jos, Sony Ericsson W902, 595, 302 si Remi









Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea