Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #walkman #vodafone #sony ericsson w715

Sony Ericsson W715, doar pentru Vodafone

Sony Ericsson anunta un nou telefon din gama Walkman, modelul Sony Ericsson W715.

Terminalul este disponibil exclusiv in magazinele Vodafone si ofera acces la sistemul Vodafone Navigator.

Specificatii tehnice

Modelul sony ericsson w715 este un slider care masoara 95 x 47,5 x 14,3 mm si cantareste 98 de grame. Acesta are ecran de 2,4 inch cu rezolutie de 240 x 320 pixeli si 256.000 de culori.

Fiind un Walkman, Telefonul W715  garanteaza aceeasi calitate a sunetului precum W980 Walkman , votat anul trecut telefonul care ofera cea mai buna experienta muzicala. Pe langa acces de calitate la muzica preferata, W715 este dotat cu optiunile marcii Walkman : TrackID, Sense Me si Shake Control. Aceste optiuni vor fi puse in valoare cu ajutorul Vodafone Music, un magazin virtual de muzica de unde pot fi descarcate melodiile preferate.

"Ne bucuram de exclusivitatea Vodafone pentru telefonul Sony Ericsson W715. Serviciile Vodafone Music, sistemul integrat GPS si Vodafone Navigator adauga valoare unui model care se va bucura cu siguranta de succes din partea publicului", a precizat Patrick Chomet, Director Global pentru Telefoane Vodafone.

Ce mai poate telefonul


Sony Ericsson W715 are camera foto de 3,2 megapixeli, cu flash si functii geo-tagging si posibilitatea de inregistrari video , receptor GPS cu functii aGPS si serviciul Vodafone Find&Go. Conectivititatea telefonul este compoleta, pentru W715 are GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth si USB.

"Sony Ericsson continua sa imbunatateasca performantele muzicale ale telefoanelor din gama Walkman. Mai mult decat o simpla experienta muzicala, W715 asigura acces sporit la internet, prin intermediului Vodafone Internet pe Mobil, plus taste dedicate care deschid imediat sistemul de navigatie prin GPS", a completat Peter Marsden, Director GCU Vodafone la Sony Ericsson.

Noul W715 Walkman  va intra pe piata autohtona in primele luni ale lui 2009. Telefonul va fi disponibil pentru un pret de 290 euro, adica 1.249 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea