Stiinta & Tehnologie

#tatuaj #telefon mobil #sony ericsson w595 #ed hardy

Sony Ericsson W595, "tatuat" de Ed Hardy

Terminalul sony ericsson w595 va fi disponibil in unele tari intr-o editie speciala Ed Hardy .

Ed Hardy este un artist care face tatuaje. Acesta s-a nascut in 1945 si a traieste in California.

Editia speciala

Noul telefon mobil poate fi achizitionat si de pe site-ul oficial al artistului, dar este inspirat si din colectia designer-ului Christian Audigier . Seria limitata este disponibila si in Europa, dar nu si pe piata locala.

Carcasa telefonului este desenata cu tatuaje realizate de Ed Hardy, care s-a facut cunoscut dupa ce a inceput sa includa in desenele sale stilul japonez. Este posibil ca modelul sa vina cu wallpaper-uri si un meniu personalizat Ed Hardy, dar aceste detalii nu au fost confirmate. Altfel, specificatiile telefonului mobil raman neschimbate. Modelul W595 face parte din clasa mid-range si este un Walkman care vine cu un card microSD de 2 GB la pachet. Terminalul este "fratele mai mare" a lui Sony Ericsson W580.

Alte detalii

Telefonul masoara 100 x 47 x 14 mm si cantareste 104 grame, are ecran de 2,2 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli. Pentru ca este un Walkman nu ii lipsesc functiile SensMe, Shake Control, TrackID sau radio FM-ul.

Sony Ericsson W595 are camera de 3,2 MP, conectivitate 3G cu HSDPA, Bluetooth cu A2DP. Seria originala de modele este disponibila in patru culori, albastru (Active Blue), alb (Cosmopolitan White), cenusiu (Jungle Grey) si negru (Lava Black). Telefoanele pot fi achizitionate si in Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea