Stiinta & Tehnologie

#cosmopilitan flower #editie speciala #telefon mobil #muzica #walkman #sony ericsson w595

Sony Ericsson W595, in editia Cosmopolitan Flower

Primavara vine, iar acest lucru se reflecta si in noua editie de mobile lansata de Sony Ericsson.

Modelul W595 a primit o noua infatisare, alb cu flori rosii, iar aceasta editie limitata se numeste Cosmopolitan Flower.

Cu ce vine in plus

Fiind o editie speciala , in afara de noua carcasa colorata, modelul va dispune si de o noua tema a interfetei de utilizator si cinci noi sonerii de apel, special create pentru aceasta serie de mobile.

Altfel terminalul ramane neschimbat din punct de vedere tehnic. Pentru inceput, Sony Ericsson va lansa acest model in tarile din Europa de Vest ca in luniile viitoare sa fie disponibil in restul Europei. Pretul telefoanelor din aceasta editie nu a fost inca anuntat.

Specificatii tehnice

Modelul W595 face parte din clasa mid-range si este un Walkman care vine cu un card microSD de 2 GB la pachet. Terminalul este fratele lui Sony Ericsson W580.

Telefonul masoara 100 x 47 x 14 mm si cantareste 104 grame, are ecran de 2,2 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli. Pentru ca este un Walkman nu ii lipsesc functiile SensMe, Shake Control, TrackID sau radio FM-ul.

Sony Ericsson W595 are camera de 3,2 MP, conectivitate 3G cu HSDPA, Bluetooth cu A2DP. Seria initiala de modele este disponibila in patru culori, albastru (Active Blue), alb (Cosmopolitan White), cenusiu (Jungle Grey) si negru (Lava Black).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea