Stiinta & Tehnologie

#walkman #muzica #fani #mtv europe music awards #sony ericsson #fanwalk

Sony Ericsson trimite fanii la MTV

Sony Ericsson anunta demararea celei de-a doua editii a competitiei FanWalk care ofera celor 100 de tineri participanti sansa de a fi prezenti la decernarea premiilor mtv europe music awards 2009.

Producatorul de telefoane mobile si Reteaua Internationala MTV colaboreaza pentru a oferi pasionatilor de muzica o experienta memorabila in cadrul careia vor lua parte la cel mai mare mara al fanilor catre MTV Europe Music Awards 2009.

Mars spre Berlin

Timp de 10 zile ( 27 octombrie - 5 moiembrie), 100 de fani ai muzicii vor parcurge 300 de km pana la Berlin, unde se va desfasura ceremonia de decernare a premiilor muzicii europene MTV Europe Music Awards 2009.

De-a lungul intregii calatorii, acestia vor trebui sa depaseasca probe zilnice in urma carora va fi selectat cel mai pasionat fan al muzicii, care va urca pe scena MTV Europe Music Awards pentru a prezenta unul dintre premiile festivitatii. In perioada 13 iulie - 11 septembrie 2009, pasionatii de muzica sunt invitati sa se inscrie in competitia Sony Ericsson FanWalk, accesand site-ul dedicat evenimentului www.fanwalk.tv.

Fani special selectati

Dupa perioada preliminara de selectie, unde participantii vor trebui sa castige cel putin 50% din voturile celor care viziteaza site-ul, juriul Sony Ericsson va desemna un numar predefinit de participanti din fiecare tara, care vor merge la Hamburg pentru a lua parte la cel mai lung mara al fanilor.

Criteriile luate in considerare de juriu vor consta in analiza creativitatii de care concurentii au dat dovada in realizarea propriului profil si originalitatea cu care acestia vor raspunde la intrebarile de pe site.

Imnul oficial al competitiei FanWalk de anul acesta, "Let's Get It On", apartine trupei germane Pardon Ms Arden. Membrii formatiei vor lua parte activ la FanWalk, cu concerte si postari pe propriul blog.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea