ong>Jucatoarea de tenis, Maria Sharapova si producatorul de telefoane mobile Sony Ericsson au facut echipa cu London College of Fashion(LCF) pentru a realiza creatii vestimentare care sa puna accent pe legatura dintre tehnologie si ultimele tendinte din moda.

Creatiile au fost expuse in vitrina celebrului magazin Liberty din Londra, iar Maria Sharapova a avut un rol activ in promovarea acestora.

Creatia castigatoare

Premiul cel mare a fost oferit unei tinere de 20 de ani din Regatul Unit, Georgie Davies, studenta in anul doi in cadrul London College of Fashion.

Georgie a intentionat sa gaseasca o modalitate prin care femeile sa fie atentionate atunci cand le suna telefonul si se afla intr-un club sau o locatie cu mult zgomot. Astfel, ea a creat o rochie de coctail care se lumineaza discret atunci cand telefonul suna. "Este o rochie cu un design extrem de creativ iar aplicatiile de pe ea ajuta persoana care o poarta sa fie alertata subtil atunci cand este sunata pe telefon", a declarat Maria Sharapova.

Sony Ericssons si London College of fashion

Colaborarea dintre Sony Ericsson si london college of fashion s-a concretizat intr-un concurs organizat pentru 80 de studenti care s-au intrecut in a realiza creatiile care sa fie expuse in vitrina celebrului magazin Liberty.

Creatia originala desemnata castigatoare a fost aleasa dintr-o lista de 25 de participanti preselectati de juriul format din Maria Sharapova, designerul Sony Ericsson Tina Lekeberg si profesori din cadrul London College of Fashion.
  •   2009-06-19
  •  

Articol scris de

D.A.

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila:  Condu-ti tu cariera, nu lasa cariera sa te conduca!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii